EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Verenigde Staten
Drama / Avontuur
138 minuten

geregisseerd door Darren Aronofsky
met Russell Crowe, Jennifer Connelly en Emma Watson

‘Noah’ vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren…

Trivia
– De film ging op 10 april 2014 in premiere in de Nederlandse bioscopen
– Het geschatte budget voor de film was $125.000.000.
– Emma werkte eerder samen met collega Douglas Booth in een promotiecampagne voor Burberry in 2009.
– Emma werkte eerder al samen met Logan Lerman in de film ‘Perks of Being A Wallflower’.
– Actrices Saoirse Ronan, Bella Heathcote en Dakota Fanning hadden alle audities gedaan voor de rol van Ila
– Een zoenscene tussen Emma en Douglas moest zovaak overnieuw gedaan worden dat ze uiteindelijk een bloedende lip kreeg en hij en pijnlijke neus en gezwollen mond.

Awards:
De film was in totaal 17 keer genomineerd voor verschillende awards maar won niets. Zo was de film o.a. genomineerd voor een Golden Globe voor Best Original Song – Motion Picture. En Emma voor de Teen Choice Awards 2014 voor Choice Movie Actress: Drama.

Website Links:
Foto’s
– Video’s

Back