EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Duitsland / Japan
Misdaad / Drama
90 minuten

geregisseerd door Sofia Coppola
met Katie Chang, Israel Broussard en Emma Watson

Marc is een door mode geobsedeerde 16-jarige jongen die naar een nieuwe middelbare school gaat. Hij valt al snel voor het Koreaans-Amerikaanse meisje Rebecca. Samen met een stel vrienden beginnen ze websites van beroemdheden af te speuren naar de verblijfplaatsen van hun favoriete idolen. Wanneer ze niet thuis zijn, breken ze in en stelen ze kleding, geld, naaktfoto’s en zelfs een pistool. Met het geld financieren ze hun wilde levensstijl, inclusief het nodige drugsgebruik. Ze staan er echter niet bij stil dat ze wel eens gepakt zouden kunnen worden.

Trivia
– Het budget voor de film was geschat op $15.000.000
– De film ging op 1 Augustus 2013 in premiere in Nederland
– De film is gebaseerd om een artikel uit de Vanity Fair genaamd “The Suspect Wore Louboutins”. Die geschreven is nadat een stel tiener van oktober 2008 tot augustus 2009 in meerdere huizen van o. a. Paris Hilton; Lindsay Lohan; Orlando Bloom and Miranda Kerr; Brian Austin Green and Megan Fox; Rachel Bilson; en Audrina Patridgein braken en voor zo’n 3 miljoen dollar al spullen stalen.
– Het personage van Emma en gebaseerd om die van Alexis Neiers. Emma heeft de reality tv-show van Alexis ‘Pretty Wild’ hebben beken om meer in het personage te komen.
– Daarnaast liet Emma weten zicht op de volgende manier te hebben voorbereid op de rol: “I watched a lot of reality TV and material with Kim Kardashian and Paris Hilton and some of the girls from The Hills, and gradually put together this picture of who Nicki was and what her psychology was like.”
– Het is de eerste film waarin Emma speelt die niet gebaseerd is op een boek.
– Emma droeg haar exenties in de film
– Emma’s portomonee is tijdens de opnames gestolen

Awards:
De film was in totaal 19 keer genomineerd voor een award en won er 10. Emma was zelf genomineerd voor een American Comedy Awards in de categorie Best Comedy Supporting Actress – Film voor haar rol, maar won deze niet.

Website Links:
Foto’s
– Video’s

Back