EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Emma bracht enkele dagen geleden een bezoek aan het toneelstuk ‘Harry Potter and The Cursed Child’ toneelstuk in Londen. Foto’s met de cast en natuurlijk de nieuwe actrice Noma Dumezweni die de rol van Hermelien vertolkt kon natuurlijk niet ontbreken.

Het lijkt wel tovenarij: twee Hermione Grangers naast elkaar. Emma Watson zal voor iedereen het originele gezicht van het personage uit Harry Potter blijven, maar Noma Dumezweni hoopt dankzij het toneelstuk ‘Harry Potter And The Cursed Child’ om de volwassen versie van Hermione in onze harten te mogen zijn. Sommige lezers hebben het er erg moeilijk mee dat Hermione plots zwart is, maar hopelijk kan deze knuffel van Emma Watson daar verandering in brengen.

Akkoord, logisch is het niet als je hen samen ziet. Maar feit is dat de film en het toneelstuk niets met elkaar te maken hebben, en dus moest er bij de keuze voor de volwassen Hermione helemaal geen rekening worden gehouden met Emma Watson. J.K. Rowling liet al verstaan dat met Noma Dumezweni voor de best mogelijke actrice is gekozen. Ook Emma Watson had het niet moeilijk met het feit dat Hermione nu een andere huidskleur heeft.

Emotioneel
“Toen ik haar op het podium zag staan, was het alsof ik de oudere versie van mezelf ontmoette en ze me moest vertellen dat alles met mij goed zou komen, wat heel geruststellend en emotioneel was”, schreef Emma op haar Facebook-pagina. Ze heeft het stuk dus al gezien en gaf ongeduldige fans een korte review: “Ik kwam binnen zonder te weten wat ik moest verwachten en het was GEWELDIG. Sommige delen van het stuk waren, denk ik, mogelijk nog mooier dan de films. Nadien voelde ik me meer verbonden met Hermione en de verhalen dan ik me sinds Deathly Hallows gevoeld heb. Het was zo’n geschenk.”

Ook de nieuwe Hermione sprak vol lof over haar collega op Twitter:

1. Now I feel I can share the maHUSSIVE Joy I felt, alongside the company when a beautiful, humble and very kind young lady saw @HPPlayLDN.

2. @EmWatson It really was quite emotional to be in your company… And Thank you 4 your lovely self. We spoke of you with MAJOR respect ❤️!

3. Blessings Dear @EmWatson and Thank You! ???xxx

Harry Potter And The Cursed Child loopt vanaf 30 juli in Londen. Emma Watson is intussen met andere dingen bezig en zal volgend jaar te bewonderen zijn als Belle in de filmversie van Beauty & The Beast.

Galerij Links:
http//: 05 Juli Bezoekt Harry Potter and The Cursed Child’ toneelstuk in Londen, GB
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.