EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Emma Watson zou terug vrijgezel zijn. Na een relatie van zes maanden met acteur Chord Overstreet, die we vooral kennen als Sam Evans uit ‘Glee’, zouden de twee een punt gezet hebben achter hun relatie.

Emma Watson, die we leerden kennen als Hermoine Granger in Harry Potter, zou opnieuw vrijgezel zijn. Ze had de afgelopen zes maanden een relatie met Glee-acteur Chord Overstreet, die ze op enkele publieke verschijningen na verborgen wist te houden voor de media. Maar nu zouden ze uit elkaar gegaan zijn.

De twee werden voor het eerst samen gespot op de Vanity Fair-afterparty van de Oscars begin maart. Emma en Chord verlieten toen op hetzelfde moment het feestje. Camera’s konden vastleggen dat Emma een grote kostuumvest over haar schouders droeg, terwijl Chord op dat moment geen vest meer droeg. Bronnen bevestigden dat Emma inderdaad aan het daten was met de Glee-acteur.

Later die maand werden ze ook hand in hand gespot in de straten van Los Angeles. Emma en Chord zagen er gelukkig uit en vooral smoorverliefd. Maar Emma Watson maakte in het verleden al duidelijk dat ze haar privéleven en dan vooral haar relaties liever uit de schijnwerpers houdt. “Ik wil consequent zijn. Ik kan niet praten over mijn relatie in interviews en dan verwachten dat de paparazzi geen foto’s zullen maken van mij en m’n vriend. In Hollywood worden relaties al snel gelinkt aan filmpromoties als een soort van circusact. Ik wil absoluut geen deel uitmaken van een show of act.”
Breuk
De twee hielden hun relatie dan ook voor zichzelf. Maar nu zouden ze dus een punt gezet hebben achter hun relatie. Dit laat een bron weten aan de Britse tabloid The Sun. “Ze hebben veel tijd samen doorgebracht in Los Angeles, maar uiteindelijk werkte het niet”, klinkt het. “Ze zijn nu allebei opnieuw single.”

Emma volgt Chord niet langer op Instagram en Twitter, maar er is nog geen officiële bevestiging vanuit (de entourage van) het (ex-)koppel zelf.
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.