EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Emma is volgens de laatste berichten al 4 maanden aan het daten met de 10 jaar oudere Amerikaanse zakenman William Knight. Het stel werd in oktober vorig jaar al samen gezien door de paparazzi in New York City en afgelopen weekend zouden ze hebben doorgebracht in de Amerikaanse stad Big Sur.

Emma Watson (25) heeft het reuzegezellig met een tien jaar oudere Amerikaan.

De Britse actrice, die nog altijd het meest bekend is van haar rol in de succesvolle Harry Potter-films, heeft William Knight betoverd. Emma en William, bijnaam Mack, zijn volgens The Sun al zo’n vier maanden met elkaar aan het daten.
„Mack is een hele normale, nuchtere man die geen banden heeft met Hollywood en dat vindt Emma geweldig”, zegt een bron. „Ze zijn erg gelukkig en zien elkaar wanneer Emma vrij is van werk.” De ingewijde weet te melden dat Emma’s nieuwste verovering een ondernemer is met een jaarsalaris van een slordige 130.000 euro.

’Mack’ is de eerste man in Emma’s leven sinds de actrice in 2014 brak met rugbyspeler Matthew Janney. „De breuk was verschrikkelijk. Ik heb me er erg rot door gevoeld”, zei de actrice onlangs in een interview.
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.