EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Emma Watson heeft besloten een jaar te stoppen met acteren, om zo meer aandacht te geven aan haar persoonlijke ontwikkeling en haar rol als Verenigde Naties-ambassadrice voor vrouwenrechten.
“Mijn doel is om elke week een boek te lezen. Daarnaast wil ik ook een boek per maand lezen voor mijn boekenclubje”, vertelt ze in gesprek met Paper Magazine.

Watson overwoog een jaar te gaan studeren. “Maar dat ga ik uiteindelijk niet doen. Ik leer al veel van de gesprekken die ik met mensen voer en de boeken die ik lees. Ik ben eigenlijk al op de goede weg.”

De Harry Potter-actrice zal zich ook de komende tijd meer gaan richten op het initiatief HeForShe, dat ze kortgeleden als VN-ambassadrice voor vrouwenrechten opgericht heeft. Het initiatief wil mannen overtuigen om zich meer in te zetten voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen.

The Circle
Watson is de komende tijd nog wel in de bioscoop te zien. Zo speelt ze de hoofdrol in de boekverfilming The Circle (2016) en in de live-action-film Beauty and the Beast (2017) van Disney.
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.