EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Emma Watson is drie ringen kwijt die speciale betekenis voor haar hebben. Ze schakelde woensdag Facebook in om te proberen ze terug te vinden.

In een post schrijft de Harry Potter-actrice dat ze de ringen in een kluis had opgeborgen in het Mandarin Oriental Hotel in Londen, waar ze een spa-behandeling onderging. Ze vergat ze daarna op te halen en toen ze later contact zocht met het hotel, bleken de sieraden verdwenen.

„Als dit zomaar wat ringen zouden zijn kon ik dit accepteren, maar een ervan was een cadeau van mijn moeder. Ze kocht hem de dag na mijn geboorte en heeft hem elke dag gedragen, achttien jaar lang zonder hem af te doen. Op mijn achttiende verjaardag gaf ze ’m aan mij. Ik draag deze ring elke dag, het is mijn meest betekenisvolle en speciale bezit.”

Emma vraagt mensen die de ringen hebben gezien of ze „per ongeluk” hebben meegenomen zich te melden. De actrice belooft dat diegene zich niet hoeft te verantwoorden. „Er zijn geen woorden voor hoeveel het voor mij zou betekenen als ik ze terugkreeg.”
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.