EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Harry Potter-fans, zijn jullie wakker? Want we hebben weer een interessant inkijkje achter de schermen nu Tom Felton een boekje open doet over zijn relatie (ja – je leest het goed) met tegenspeler Emma Watson. Wij vertellen je er meer over.

Speelt er meer tussen Harry Potter-acteurs Emma Watson en Tom Felton?
Echte Harry Potter-fans hebben jarenlang gehoopt op een on screen goes off screen relatie tussen Draco en Hermelien, gespeeld door Tom Felton en Emma Watson. Hoewel het er een lange tijd op leek dat ze niets meer dan collega’s waren, vertelde Emma een aantal jaar geleden over haar crush op Tom. Haar allereerste crush, welteverstaan. En zoals iedereen weet, je eerste verliefdheid vergeet je niet.

Sindsdien staan Temma-stans, zoals ze zichzelf noemen, in de startblokken om de romance tussen de twee van de daken te schreeuwen. Al bleef het de afgelopen jaren akelig stil rondom deze eventuele relatie. Maar zet je schrap, want Tom Felton doet er nu toch een (heel klein) boekje over open.

In een interview vraagt Entertainment Tonight de acteur naar de status van zijn relatie met Emma Watson. Hierop antwoordde hij geheimzinnig: ‘We zijn something, als dat logisch klinkt?’ Hoe het klinkt is vooral veelbelovend, of niet? ‘We zijn lange tijd close geweest. Ik ben dol op haar, ik vind haar fantastisch. Ik hoop dat dit voor haar net zo geldt,’ gaat hij verder.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een Slytherin/Gryffindor-relatie
Uiteraard laat hij het daar niet bij. ‘Wat betreft het romantische gedeelte denk ik dat het eerder een Slytherin/Gryffindor-ding is dan een Tom en Emma-ding. Ik heb alle lof voor haar. Ik denk dat onderdeel uitmaken van waar wij aan meededen, maar voor haar om het enige meisje te zijn, zeker de jongste op set, om op te groeien hoe zij dat moest doen, bijzonder spannend is. Ik ga zo huilen hoor, maar nee, ze heeft een fantastische invloed op de wereld.’

ADVERTENTIE – LEES HIERONDER VERDER

Hoewel Temma-fans nu een antwoord hebben, zullen ze het daar ongetwijfeld niet bij laten. In 2019 wakkerde Harry Potter-acteur Rupert Grint het gerucht nog aan door aan Entertainment Tonight over de twee uit te wijden. ‘Er is altijd iets. Er is een kleine vonk.’

Wie weet groeit deze vonk nog uit tot een vuurtje, maar tot die tijd zal je het met deze update moeten doen.
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.