EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Alan Rickman Emma’s collega in de ‘Harry Potter’ film is gisteren op 69 jarige leefdtijd overleden aan de gevolgen van kanker. In de films speelde hij de rol van Severus Snape en had hij meerdere scenes samen met Emma. Klik op meer om het persbericht over Alan’s overlijden op Nu.nl te lezen.

I'm very sad to hear about Alan today. I feel so lucky to have worked and spent time with such a special man and actor. I'll really miss our conversations. RIP Alan. We love you

Geplaatst door Emma Watson op donderdag 14 januari 2016


De Britse acteur Alan Rickman is overleden aan de gevolgen van kanker. Hij is 69 jaar oud geworden.

Dat bevestigt zijn familie, meldt The Guardian donderdag.

De acteur verwierf onder meer bekendheid door zijn vertolking van het Harry Potter-personage Severus Sneep.

Rickman was een zeer succesvol toneel- en filmacteur en kreeg tijdens zijn carrière een Golden Globe, een BAFTA Award en een Emmy Award. The Guardian noemt hem een van de meest geliefde Britse acteurs van de afgelopen dertig jaar.
Debuut

Rickman maakte in 1988 zijn debuut op het witte doek in de film Die Hard met Bruce Willis. Daarin speelde hij de slechterik Hans Gruber. In 2015 was hij nog in de film Eye in the Sky te zien.

Ook was hij te zien in de film Love Actually en leende hij zijn stem aan de blauwe rups in Alice in Wonderland.

Alan Rickman was getrouwd met Rima Horton. Het echtpaar had geen kinderen.

J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-reeks, heeft op Twitter gereageerd op de dood van Rickman. “Er zijn geen woorden om aan te geven hoe geshockeerd en kapot ik er van ben om te horen over het overlijden van Alan Rickman. Hij was een geweldige acteur en man.”
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.