EMMAWATSONFAN.NL
JOUW BRON VOOR ALLES OVER ACTRICE EMMA WATSON!
EmmaWatsonFan.nl

Dit jaar bestaat de Harry Potter-filmfranchise twintig jaar. In november 2001 kwam namelijk de eerste film in de franchise uit in de bioscoop. Tien jaar later, in 2011, kwam de filmfranchise tot een einde, al maakte filmstudio Warner Bros. vervolgens een spin-off reeks.

Maar goed, nu de franchise z’n twintigste verjaardag viert, zou je bijna hopen en verwachten dat er nog een reünie komt. Volgens acteur Daniel Radcliffe hoeven fans daar zeker niet op te rekenen. Hij schat de kans heel klein in.

Geen reünie
Radcliffe zaaide twijfel over de mogelijkheid van een reünie van de hoofdrolspelers. Niet omdat mensen het niet willen, maar vooral omdat hij het veel te druk heeft met andere projecten en dat geldt vermoedelijk ook voor de andere castleden.

“Op dit moment ben ik in de Dominicaanse Republiek voor opnames, en daarna ben ik druk tot eind dit jaar met heel wat andere projecten,” aldus Radcliffe. “Dus ja, ik weet het niet. Ik weet zeker dat er een of andere viering gaat komen. Maar of we samenkomen of iets dergelijks? Dat weet ik niet zo goed. Het spijt me als dat mensen teleurstelt.”
Leave A Comment

You must be loggd in to post a comment.